Auto Theoriecursus Amsterdam | Theorie In 1 Dag - Rijcentrale.nl
538
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-538,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Theoriecursus Amsterdam

De theoriecursus in Amsterdam is een van de drukst bezochte theoriecursussen. Bij Rijcentrale bieden wij een verantwoorde manier van leren tijdens de theorie cursus in Amsterdam. Hierdoor blijft de theorie beter hangen en kan je het goed toepassen tijdens het examen van het CBR. Wil je niet alleen een theorie cursus doen maar ben je ook op zoek naar een rijschool waar je rijlessen kan volgen? Bij Rijcentrale bieden we complete pakketten aan zodat je voor alles maar bij een rijschool hoeft te zijn. De pakketten bestaan uit proefles, rijlessen, praktijkexamen en onbeperkte toegang tot de theoriecursus. Meer weten over Rijcentrale en de theoriecursus? Dat vind je hier.

 

Theorie in 1 dag Amsterdam

Als je je theorie in 1 dag in Amsterdam wil halen, ben je hier aan het juiste adres. Bij ons word je in een dag klaargestoomd met een theoriecursus waarna jij klaar bent voor het maken van het CBR theorie examen. Met behulp van onze theorie cursus ben je snel klaar voor je theorie. Haal je je theorie toch niet in 1 dag, dan heb je de mogelijkheid om de theoriecursus weer te volgen, net zolang tot je het theorie examen hebt gehaald.

Theorieles Amsterdam

De theorieles in Amsterdam is opgebouwd aan de hand van de ervaring die wij hebben opgedaan met het geven van de theoriecursus. We willen de theorie zo uitleggen dat je het goed onthoudt zodat je het ook kan toepassen in de praktijk. Bij onze theorie cursus leer je niet de antwoorden van vragen uit je hoofd maar leer je echt de theorie. Dit vereist natuurlijk wel de nodige aandacht tijdens de theoriecursus. Heb je moeite met het vasthouden van je aandacht of gaat de cursus te snel om alles in 1 dag te onthouden dan ben je bij ons ook welkom om vaker langs te komen en de theorie cursus te volgen. Wij willen je geen druk omleggen en daarom kan je zonder extra kosten de theoriecursus onbeperkt volgen tot je het theorie examen hebt gehaald.

Auto theoriecursus Amsterdam

De auto theoriecursus in Amsterdam is de enige theorie cursus van Rijcentrale in Amsterdam. Omdat wij alleen focussen op de auto theorie gaat onze volledige aandacht hiernaar toe. Dit heeft geresulteerd in een theorie cursus waarbij het overgrote deel van deelnemers in een keer slaagt. Wil jij graag de theoriecursus in Amsterdam bij Rijcentrale volgen? Schrijf je dan snel in op een beschikbare datum.

Theorie Cusrsus

Theorie binnen 1 dag

Wij stomen je binnen 1 dag klaar voor het CBR theorie examen voor maar € 100,-. We maken gebruik van actuele examenvragen en voorzien je van actuele voorbeelden uit het examen

Verantwoord leren

Door onze methode word je niet alleen klaargestoomd voor het examen. Maar wij leren je op een dusdanige manier de stof bij, zodat je ook goed bent voorbereid op je praktijkexamen.

Onbeperkt lessen

Mocht je niet binnen 1 dag je theorie-certificaat willen/kunnen halen, geen probleem. Bij Rijcentrale kun je
onbeperkt de cursussen bijwonen
tot je slaagt.

Pakketten

Voor meer informatie over onze prijzen en voorwaarden, neem vrijblijvend contact met ons op.

€ 649,-
10 Rijlessen Gratis Proefles Onbeperkt theorie-cursussen Incl. 1e praktijk-examen
€ 999,-
20 Rijlessen Gratis Proefles Onbeperkt theorie-cursussen Incl. 1e praktijk-examen
€ 1349,-
30 Rijlessen Gratis Proefles Onbeperkt theorie-cursussen Incl. 1e praktijk-examen
€ 1699,-
40 Rijlessen Gratis Proefles Onbeperkt theorie-cursussen Incl. 1e praktijk-examen

CURSUSDATA

In de onderstaande agenda vind je een overzicht van onze theoriecursussen.

https://rijcentrale.nl/
april 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Referenties

89

Cursussen gegeven

478

Cursisten geslaagd

13

Experts om jou te helpen